Kutyafitnesz

A mai modern világban mindenki törekszik az egészséges életmódra, aminek elengedhetetlen része a testmozgás is. Ez kutyusainknál sincsen másképpen, nekik is szükségük van a rendszeres mozgásra az egészségük érdekében.

De hogy miben tudok én Neked ebben segíteni?
Ha már úgy gondolod, hogy a napi rendszeres séták már nem elegendőek kutyusod számára, mert este még mindig ugyan olyan aktív, mintha akkor ébredt volna, akkor elképzelhető, hogy más mozgásformákat is érdemes lenne kipróbálnotok. Nem elég kedvenceinket fizikailag kimeríteni, szükségük van arra is, hogy gondolkodjanak, így mentálisan is le tudjuk fárasztani őket. A kutyafitnesz során a kutya egyensúlyérzékét, testtudatosságát és hajlékonyságát fejlesztjük, ezen kívül remekül erősödnek kedvenced mélyizmai is.

Egyéb aktivitások

Fontosnak tartom, hogy akár csak séták során is minőségi időt töltsünk el kutyusunkkal. Előnyben részesítek minden olyan közös aktivitást, mely erősíti és elmélyíti a kapcsolatot kedvenceinkkel. Ha szeretnéd, hogy a séták ne csak a telefonnyomkodásból álljanak, vagy szívesen mutatnál valami újat kutyusodnak, akkor segíteni tudok Nektek abban, hogy kiválasszuk, hogy melyik az az elfoglaltság/sport, amit mind a ketten élveztek. 

Amit ki tudtok próbálni:

  • Agility
  • Frizbi
  • Labdázás

MIKORTÓL ÉS KIKNEK AJÁNLOM?
A kutyafitneszt kizárólag egészséges kutyáknak tartom, és már egész fiatalon el lehet kezdeni. Az egyéb aktivitásokhoz viszont már egy kis előképzettség szükséges, így előtte mindenképp konzultáció szükséges.

HOL?
A foglalkozások egy előre egyeztetett helyszínen zajlanak.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A FOGLALKOZÁS?
Mindkét esetben nehéz beszélni fix időtartamról, hiszen ezek a mozgásformák mindenképp a kutyusod igényeihez igazodnak, függ a korától, fajtájától, illetve az aktivitásokkal kapcsolatos jártasságától.

Ha kedvet kaptál egy kis mozgáshoz a kutyusoddal, jelentkezz bátran, beszéljünk meg egy időpontot és helyszínt, és kezdődhet a móka!

Időpontegyeztetésért keress meg Facebookon, vagy hívj az alábbi telefonszámon:
+36 30 974 4634 

Kérdésed van?
Írj Nekem!

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .