Bemutatkozás

Bogár-Lukáts Petrának hívnak, családi kutya oktatással foglalkozom Veresegyházán és környékén. A kutyusokat a Dömötör Júlia által kidolgozott "Láthatatlan Póráz Módszer & Program" szerint képzem. Fontosnak tartom a kutya-gazdi kapcsolat megerősítését, hogy kedvencünk ténylegesen a családunk tagjává váljon, kiegyensúlyozott és biztos legyen a kapcsolatunk velük.

A “Láthatatlan póráz” program arról szól, hogy kutyánkat elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani, ne a pórázt rángatva húzzuk, vonjuk őt, ne kelljen kiabálnunk vele. Ehhez elengedhetetlenül fontos, hogy tanuljunk kutyául, megértsük, a kutyánknak mi a fontos és elfogadjuk, hogy a változáshoz előbb változtatnunk kell. Mindebben nagy segítségünkre lehetnek a “Láthatatlan póráz” program paradigmaváltó gondolatai.
Dömötör Júlia - juliadomotor.com

Amióta az eszemet tudom, mindig volt minimum egy kutya a családban. A kaukázusi juhász kutyán keresztül, a spánieleken és keverékeken át egészen a legkisebb fajtáig, a csivaváig minden mérettel találkoztam már.

"Kis" keverék kutyusunk, Döme

Második csivavám, Maylo, 2015 decemberében került hozzánk. Nagyon rossz körülmények közül mentettük ki, elég sok viselkedésproblémával. Idegen kutyusok közeledésére általában mindig agresszíven reagált, morgott. Első sorban ő ösztönzött arra, hogy elkezdjek hivatás szerűen is családi kutya oktatással foglalkozni. 

Ha kutyusod...

  • húzza a pórázt séta közben,
  • nem tudod behívni,
  • nem ismeri az alap engedelmességi feladatokat ,
  • feleszik mindent a földről,
  • kiszalad a kapunk, ajtón, kiugrik az autóból,
  • felugrál rád és vendégeidre,

...akkor én segíteni tudok a problémáidon!

Jelentkezz még ma a számotokra megfelelő képzésre, hogy minél hamarabb kiegyensúlyozottá váljon kapcsolatotok!

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .